МЕНЮ

Услуги

Транспорт

Фирмата разполага със собствен автопарк, товаро-подемна техника и извършва товарни превози на товари до 13 тона на територията на гр.Бургас, както и в цялата страна! Предлагаме и услуга с автовишка!

Тониране на бои и мазилки

БУРГАС КОМЕРС предлага тониране на бои и мазилки за интериорно и екстериорно приложение. Изборът на цвят се определя по каталог. Оцветяването се извършва на тониращи машини с пигменти  с гарантирано качество от „Оргахим“.

Отдаване на складови площи под наем

БУРГАС КОМЕРС разполага със складова база в ЮПЗ на град Бургас, в която отдава под наем открити и закрити площи от 100 до 500 кв.м. и складова база в квартал акациите на ул.Сокол №9-със складови площи от 50 до 500 кв.м. Същите са в много добро състояние като част от тях са новопостроени и отговарят на всички европейски изисквания. Складовите бази са охраняеми и достъпа на външни лица в извън работно време е строго ограничен. До тях е осигурен достъп за тежкотоварни автомобили и съществува възможност за безпрепятствено извършване на товаро-разтоварни дейности.

 

Складовата база в кв. Победа разполага със собствен функциониращ жп коловоз. За нуждите на нашите наематели и клиентите на БУРГАС КОМЕРС са осигурени всички видове товаро-разтоварна техника- мотокари , електрокари , кранове и човешки ресурси.

Брандиране на работни облекла и лични предпазни средства

Бургас Комерс предлага голямо разнообразие на работно облекло и предпазни екипировки, които могат да бъдат брандирани по желание на клиента при изключително изгодни цени.

Заповядайте на място в складовата ни база, за да получите подробна информация от нашите специалисти.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност