Услуги

Транспорт

Магазинът разполага с товарни автомобили за превоз на товари до 24 тона и товаро-подемна техника. Извършва безплатни транспортни услуги в града и платени за цялата страна.БУРГАС КОМЕРС разполага със собствен авто парк за извършване на всички видове транспорт в страната , като част от автомобилите са снабдени със сертификат ADR за извършване на специализирани превози.

виж повече…


Отдаване на складови площи под-наем

БУРГАС КОМЕРС разполага със складова база в ЮПЗ на град Бургас, в която отдава под наем открити и закрити площи от 100 до 500 кв.м. и складова база в квартал акациите на ул.Сокол №9-със складови площи от 50 до 500 кв.м. Същите са в много добро състояние като част от тях са новопостроени и отговарят на всички европейски изисквания. Складовите бази са охраняеми и достъпа на външни лица в извън работно време е строго ограничен. До тях е осигурен достъп тежкотоварни автомобили и съществува възможност за безпрепятствено извършване на товаро-разтоварни дейности.

Складовата база в кв. Победа разполага със собствен функциониращ жп коловоз. За нуждите на нашите наематели и клиентите на БУРГАС КОМЕРС са осигурени всички видове товаро-разтоварна техника- мотокари , електрокари , кранове и човешки ресурси.

виж повече…


Тониране на бои и мазилки

„Бургас Комерс“ предлага тониране на бои и мазилки за интериорно и екстериорно приложение. Изборът на цвят се определя по каталог. Оцветяването се извършва на тониращи машини с пигменти  с гарантирано качество от „Оргахим“.

Актуални Продукти